Bed & Breakfast

Luxe logeren

Logeren in een traditionele Betuwse fruitschuur te midden van de boomgaarden, een ervaring die u niet snel zult vergeten. 

In het voorste deel van de streekeigen fruitschuur is een luxe en zeer comfortabel vakantieappartement aanwezig.

Het appartement heeft twee sfeervolle kamers, een douche, toilet en gezellige leefruimte met volledige keuken. Het appartement biedt op een royale wijze plaats aan 4 volwassenen.

Aan de zijkant en op het deel van de fruitschuur zijn twee moderne, luxe tweepersoons B&B-kamers, met ieder hun eigen sanitaire voorzieningen en een gemeenschappelijke ontbijtruimte, aanwezig. Deze sfeervolle B&B kamers kunnen individueel of gezamenlijk geboekt worden.

Kortom: de gelegenheid om met vrienden of familie enkele dagen in het Betuwse landschap door te brengen. 

FOTO'S B & B

REVIEWS

Super luxe B&B. Geweldige vriendelijke gastvrouw die niets te veel was. Heerlijk ontbijt. Je moet er geweest zijn.

Henk / NL

Mooie locatie midden tussen de kersenbomen. Vriendelijke ontvangst. Ruimte om de wagen te parkeren. De kamer is mooi ingericht en het bed uitstekend! In de ochtend een heerlijk uitgebreid ontbijt!

Arnold / NL

Gastvrijheid. Super vriendelijke gastvrouw/eigenaresse. Mooie locatie in de Betuwe. Practige kersen boomgaard. Ontbijten is hier een feestje en ik voelde me thuis!

Louise / NL

Het ontbijt was héérlijk, mooie schone kamer en badkamer, veel aandacht besteed aan details om het de gasten zo comfortabel mogelijk te maken.

Lian / NL

Fantastische locatie. Mooie kamer met aparte keukenruimte. Lekkere versnaperingen die je zo mocht pakken excl drankjes natuurlijk. Echt helemaal af….

Paul / NL

Super toffe en rustgevende locatie , alles heel net en verzorgd!! Zalig en uitgebreid ontbijt, en centraal tussen enkele toffe steden, een aanrader !!

Dimitri / BE

Geniet van de streek

Onze streek is rijk aan leuke bezienswaardigheden, goede restaurants & hotels maar ook talloze andere activiteiten.
Hier vind je een overzicht van onze aanbevelingen.